Dec 17, 2012, 11:08 AM

"...а чувствата са вече мъртви" 

  Poetry
467 0 2

Ах, в сърце невинно опъвам нежно струни
и очаквам огъня в очите тъй в пороя,
в съня те срещам, макар без думи,
дори сълзите заличават се в пороя.

Там те виждам, далече в тишината...
И дочувам в нея птичи полет,
жално притихвам в самотата
на вечната в душата пролет.

О, как страшно е навън в безкрая
и пътищата даже се объркват,
в тъмното с ръце дълбая,
а чувствата са вече мъртви.

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Абсолютно е така!Благодаря за оценката!
  • "...в съня те срещам, макар без думи,
    дори сълзите заличават се в пороя..."

    Понякога мълчанието казва повече отколкото хиляди думи!
    Хареса ми стихотворението! Поздрав!
Random works
: ??:??