Mar 26, 2008, 3:34 PM

А е тихо... 

  Poetry » Love
524 0 6


В мълчанието на нощта
усещаш тихите ми ласки,
в шепота на вятъра
чуваш съкровените ми мисли,
глътката червено вино
влива в теб огъня,
който ме гори.

А е тихо
и е тъмно...
Заваля.

Погледнах в очите на дъжда.
Исках за теб да ми разкаже,
но не успя -
сведох глава,
моите... преляха.



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??