в открито море
дишах заплаха
отсъствието
на едничка
ценност –
уязвимост.
давиш се
в дълбочината
на празнината
около теб
и под теб,
и над теб,
и зад теб,
и много
пространства.
пропуснали са
душата ти –
проблемът
е собствен –
сам обричаш
съдбата ѝ.
въпросът е:
ще я спасяваш ли?
© Слънчоглед All rights reserved.