Feb 9, 2009, 6:04 AM

А нали е утро, само утро ? 

  Poetry
532 0 10
Отново ли...
И пак ли ще е петък вечер?
Отново ли ще ни делят
на две, от цялото, което бяхме?!


Ще бият ли сърцата ни лудешки,
когато сме в очакване, до... утре?!
Часовникът е пясъчното бреме,
а пясъкът - тежи ... от мокро.


Разпръскват го отново ветровете.
А нали е утро, само утро ?
Дори и слънцето не ще да се усмихва.
И пак ли ще вали в очите?


И залезът ще ме събужда ли?! Кажи...
Когато дълги нощи са без тебе.
И пак ли ще изсъхват устните...
И ще горчат пелинено-отровни.


И ще подмятат зад гърба ми думи злобно,
с ирония, за туй, че съм щастлива?!
Със клети думи ще ме порицават.
И ще ми казват колко съм виновна.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??