Jun 22, 2010, 1:02 PM

А преди си имах дъга... 

  Poetry » Other
624 0 0

Колко фалшиви усмивки се равняват на една сълза?

Сметката, моля...

И пак черпите ме, впили поглед в мен,
да, Вие с безразличните лица...

И може би очаквате да се трогна...

Нека ви помогна...

Първо си купете някакво сърце,
но има само втора употреба,
вземете назаем възпитание
и откраднете мъничко романтика...

И колко принца оправдават любовта?

Аз не съм принцеса и не вярвам в принцове
и не мога приказката да започна отначало.
Затова започвам с края,
в който се превърнах в безчувствена обвивка.

А преди си имах дъга...

Сега имам фалшива усмивка...

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??