Jun 22, 2008, 1:23 PM

А ти ме... 

  Poetry
581 0 4

 

 

 

А ти ме гледаш през едно довиждане,

полепнало по влажни хоризонти.

Звънят монети, тротоарно всеотричащи,

в цинично любовните жаргони.

.

А ти събираш в свойте очи - касичка

последни късове от мене.

Дъга огънала на малка вазичка,

а аз съм толкова, наистина, далече.

.

А ти ме търсиш в капки прашни дъжд.

Отдавна в нас не е валяло.

Подритваш облак като окосена ръж.

И вятърът ни слива в цяло.

 

 

 

 

© Графит Диамант All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??