Dec 11, 2009, 10:41 AM

А утре... 

  Poetry
514 0 0

Нищо не искам да помня,
оставете ме тази нощ сама,
да бродя дива, неспокойна,
да търся своята душа.

Нищо не искам да е ясно,
нека паднат всички мъгли,
нека бурите станат опасни.
Мен няма да ме заболи.

Тази нощ не ще съм ничия.
Не ще докосвам чувства и копнежи.
А утре с нови сили ще обичам,
ако ме дочакаш из катаклизми и метежи.

10.12.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??