May 2, 2007, 5:19 PM

А утрините тук са тихи 

  Poetry
1979 0 3
 

А утрините тук са тихи.

Спят всички птички.

Спят даже и цветята.

Уморени са в света ти, Непозната.


А утрините тук са тихи.

Понеже сама останах.

Слята със мъглата.

Успях да спра кръговрата.


А утрините тук са тихи.

Няма кой да вика и да се смее.

Няма кой над мен да надделее.

Няма кой да спори за кафето.

И да пали цигара със усмивка.


А тихи щяха да са утрините.

Ако нямаше те в моя свят.

Ако нямаше и мен.

Но обичам сутринта да съм сама.

А вечерите - на теб да подаря.

© Анна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това заглавие е твърде стряскащо! И предизвикателно! Нима не помните великия белоруски филм, със същото заглавие... Нима не знаете, че китайците са го откупили вече....? Пишете...
  • Много е хубаво!
    Браво!
  • Прелест! Поздрави!
Random works
: ??:??