Feb 15, 2022, 8:15 AM

А вчера смя се... 

  Poetry » East forms
298 0 4

Октомври плаче.

Сълзи от ситен бисер

блестят в поляни

                         ...с димитровчета.

 

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??