Oct 9, 2014, 5:38 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
282 0 0

 

 

Като дъска прогнила нося се в морето

сред водовъртежа на хорските съдби.

Натежал от проблемите на битието

потъвам в мрачни дълбини.

 

 Да изплувам не мога, дори да искам.

Тонове притискат слабите гърди.

Над мен високо хората се кискат,

постигнали своите мечти...

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??