May 8, 2018, 2:30 AM  

**************** 

  Poetry
275 1 0

Mина време, откакто писах последно,
търкаляха се дните – дъждът ги отми.
Последните акорди се лееха с надежда,
че музика отново тук ще звучи.
Ушите ми в очакване тръпнат,
но мелодия тъжна в ума ми звъни.
Тъй бавно потъва и изчезва оскъдна,
не е това което очаквах, уви.

© Joakim from the grave All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??