Sep 7, 2007, 4:04 PM

* * * 

  Poetry
584 0 2

Губи се бавно спомена,
в мрака смътно изчезвш
и тръпна.

 Денят веч за мен
радост не носи,
и нощта ме разлюби 
от свойте прегръдки.

И ето, погребал в тъга безутешна
надежди и чувства,
аз гасна, аз гасна
с една последна надежда
на спомена в здрача,
как очите ти греят,
и за теб сега плача...


 

© Тръмс Гърков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??