Дори когато че очите ми вече не могат да виждат,
а ушите ми да слушат...
И ръцете ми вече не съществуват,
Няма да има извинение,
за да не те търся, винаги ще те намирам
и няма да се предам,
дори когато волята (ми) е приключила,
защото душата ми те чувства,
дори тялото да изгори,
а обратното е невъзможно нещо,
единственото невъзможно...
защото
когато има любов, животът се ражда
в пепелта на пламъците...,
а ти си моя живот...
тяло и душа, без теб съм нищо...
© Николай All rights reserved.