Dec 7, 2009, 1:02 AM

*** 

  Poetry » Other
338 0 0

Тръгвам нанякъде/наникъде,

в сърцето ми пламъче тлее,

очите горят,

главата объркват я спомени

и теб те няма/има вече.

Сенки пред мен/зад мен,

                                    бягат

и сташно ми е /тъжно -

                           в душата.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??