Oct 21, 2012, 10:10 PM

* * * 

  Poetry » Other
461 0 0

Не се ли умори само да гледаш?
Не се ли умори да мълчиш и бездействаш?
Не се ли умори да склоняваш глава,
сякаш нищо не е станало?

Защо веднъж не подадеш ръка?
Защо веднъж не почувстваш малко вина?
Защо таиш тази омраза?

Замисли се над това, все пак сме хора...

 

© Александра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??