Mar 20, 2008, 7:49 AM

~~~ 

  Poetry
483 0 5

 

 

 

Обичам те -

Какво друго да кажа?

Ще е все пресилено:

и съвсем недостатъчно!...

 

 

 

 

 

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??