Jan 12, 2015, 10:41 PM

***** 

  Poetry » Other
368 1 1

Тоя огън

                така ме горя...

Не остана

               ни кост

                           нито дом

                                       нито риза...

Аз сега съм

                   обгорена главня,

от която покарват

                               зелени филизи.

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??