Oct 4, 2019, 5:49 PM

*** 

  Poetry » Other
264 1 1

Лъв съм,
а ям трупове.
Хиените пъдя,
захапали кокъла.

Лешоядите,
комари са досадни.
Жегата,
царство е на червеи.

Изрева ли,
ще остана сам.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??