Oct 22, 2017, 9:06 PM

Аборт 

  Poetry » Love, Epigrams
812 0 1

 

Ако бях учила повече,

сега щях да мога да те махна

като доктора,

който изстърга следите ти.

 

© Авелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??