May 11, 2006, 3:05 PM

adagio 

  Poetry
963 0 6
Живот във тъмен коридор,
където всеки е щастлив и празен.
Сърцето му - парче стереопор,
душата му е светофар намразен.

Живот във кофа за боклук,
живот в кибритена кутия,
със постоянен махморлук
и цигарена магия.

Живот без страст и без любов,
живот на края на площада.
Живот във шумен град, суров,
животът-никаква пощада.

© Мариа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??