Dec 14, 2007, 8:01 AM

Адажио 

  Poetry » Love
892 0 34

В молитвената тишина
на звуците,
окъпани във светлина...

В изгарящата чистота
на чувствата,
обагрени със красота...

Във полета безумно тих
на мислите,
превърнали се в чуден стих,

се гледат влюбени очи.
Божествен миг.
Адажио във тях звучи...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??