Oct 9, 2008, 2:46 PM

Адам и Ева 

  Poetry » Other
471 0 2
На сцена винаги са двама.
/И неизбежни - всичките останали/.
Но те са...публика.
А Той е ... мъжкото начало
/семе на Адама ли?!/.
Решил, че трябва да му е подвластна.
а тя пък - /луда ли?!/,
че  пак от ябълката си отхапа?
Любопитна.
Ева някаква.
Прогледнала...
Все пак жена е.
И женското начало ще играе.
Но вместо ябълки от Рая,
в пазвата си скрила е
...змията ?!
На сцената са.
Пак ще се играе.
И спускат се завесите на мрака.
А после - само тишина е.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това е то да си жена.. Харесах!
  • Не е подвластна тя
    и не е вещ, а личност!
    И след това Тя пак ще я играе-
    играта, но ще бъде Себе си за Вечност!
    Нелкоооо*!
Random works
: ??:??