Jun 17, 2006, 10:15 AM

адски боли 

  Poetry
816 0 4

Замислям се понякога
за всичко,дето ми тежи,
за всяка сълза в очите разплакани,
за всички кървящи лъжи,
за всяка обида,сърцето ранила.
От толкова рани как имам сърце
за тази любов,във душата ми впила
невиждащи,алчни ръце?


Замислям се понякога
за всяка мечта в зародиш убита,
за всяка милувка,дарена в ноща,
която и днес във мене пита
защо адски боли любовта?
Защо вместо огън е станала клада?
Защо на апокалипсис прилича?Аз се моля
за пощада-нека никога повече не обичам!

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прексрасно е наистина любовта се превръща в клада,но "за пощада-нека никога повече не обичам" не е ли мн силно?иначе 6
  • Не е ли любовта най-прекрасното нещо, макар наистина понякога да боли?
    Поздрав!
  • благодаря
  • много е хубаво!
Random works
: ??:??