За тебе, казваш, съм приятел пръв,
ала в сърцето ми се ровиш като вятър
и бързаш всеки ден към мен -
на косите ми да вдишаш аромата.
За нея, казваш, че Любов
е скрила в устните и във очите.
Животът ти до тук е бил суров
и дар ти е поднесъл за сълзите!
За нея си мъжът със главно "М",
за мен - момчето с колене разбити
За нея ти си силен и студен,
аз всяка вечер бърша ти сълзите.
Със нея пиеш сутрешно кафе,
а вечер раните ти аз лекувам.
Със нея си галантен и... смутен,
със мен си просто ти - не се престуваш.
Поднасяш й цветя дори без повод
и й даряваш звездни светове.
От мене искаш за живота довод...
И да прощавам всички грехове!
Със нея споделяш най-нежния миг,
на мен доверяваш най-тъмните тайни.
И вечер, когато оставаш пак сам
ми носиш сърцето си цялото в рани.
Превързвам сърцето,
приспивам очите
и бъдеще светло със обич рисувам...
Само ведъж да останеш до утрото!
Да съм НЕЯ
готова съм
да рискувам!
© Калина Игнатова All rights reserved.
Точно това исках да чуя