Feb 22, 2005, 1:08 PM

айде, слънце зайде 

  Poetry
986 0 2

 

 

по черна доба
ще се замрежа
на вирове
и белоноги бързеи
навирен ще се
на_кананижа
по твоите
картагенни зони
ще се нашúша
сàмо по голо щėние
бизòнен
обезумял
и (вамп)пирясъл
за пúрове и угощėния
а на сабàх
ще те

ще те
разчėпна
и ще те зорнúцам
ала едва по пладне
ще те джакпòтя
ще те свар`я в ранúя
и по икиндúя
ще те кльопна
кльоп
кльоп
като мезе за
ракия
в`ърла
и на трикрака синúя
ще те екс_пия
барабар со_свирнята
на 100 каба гайди

айде
айде слънце зайде

айде

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??