Jun 8, 2021, 4:47 PM

Акациево 

  Poetry
221 4 7

Едно дърво превърнато в букет,

една гора ухаеща на сладост,

ухаеща на пролет и на мед,

дарена със неповторима благост.

 

С вълшебството на едри цветове,

които веят булченски воали.

И сякаш плувам в ширнато море,

родило се от перли и кристали.

 

Акациевият мистичен дъх

обзе със страст пространството в душата.

Бленувах да съм „пленник“, да съм пръв,

безбрежно потопил се в красотата!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??