Jan 28, 2007, 3:49 AM

Ако имаш време 

  Poetry
1588 0 17

И ако имаш време -
остани.

За чаша-

две

и малко думи.

А може и да помълчим.

Понякога без думи

смисълът е всичко.

И ако днес си ме наранил -

прощавам ти,

и няма да те питам нищо.

От истината в тези две очи

вземи си всичко нужно.

Но тръгнеш ли,

последната врата

отворена я остави.

Да можеш

след време,

да се върнеш.

Пътеката с копнежи поръси.

Сърцето ми в луната превърни,

дъха във полъх летен.

И ако имаш време,

остани,

че  аз не искам...

не мога

точно днес да те изгубя.

© Киара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??