Apr 26, 2009, 9:15 PM

Ако можеш 

  Poetry » Other
696 0 25

Ако можеш

 

 

Възнеси! Възвиси! Отнеси! Окрили!

Жаждата в нечия свита зеница...

 

Приюти! Приласкай! Погали!Просълзи!

Нуждата да е птица...

 

Подреди! Приготви! Посрещни! Изпрати!

Сто пропуснали себе си мига...

 

Остани! Отстрани! Обгърни! Обикни!

Щастието нима не намига?

 

Пожелай! Помечтай! Помълчи! Преглътни!

Ведрината пак ще се буди...

 

Позвъни! Отвори! Отстъпи! Прошепни!

Тайната на онези две думи.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??