Jun 17, 2006, 10:14 AM

ако можеш,си иди 

  Poetry
687 0 5

 
  Погледнеш ли ме,съм погубена.
  Но ще забравя колко ме е страх,
  ще забравя всичко на света-
  ще се превърна в грях.

  Докоснеш ли ме,ще боли,
  Но ще забравя колко страдам,
  ще се скрия от твоите очи-
  и ще стана клада.
 
  Целунеш ли ме,ще те изгоря.
  Ще взема на душата ти покоя-
  в сърцето си ще го пленя.
  И ще бъда твоя.

  Ще те заключа в севе си
  и пленник ще си цял живот.
  Ще те затворя зад решетки-
  решетките на моята любов.

  Ще превзема мислите ти.
  Ще открадна огъня от твоите очи.
  И тогава ще ти върна свободата-
  ако можеш,си иди.

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??