Nov 26, 2009, 4:39 PM

Ако не си готов... 

  Poetry » Love
848 0 7

Не ме поглеждай право във очите,

ако не си готов във тях да изгориш,

от огъня във тях и от лъчите

ще си предследван... и няма да заспиш.

 

Недей целува устните ми жарки,

ако не си готов във тях да се стопиш,

ще търсиш извора с водите сладки,

пожара пламнал с него да гасиш.

 

Недей прегръща тънката ми снага,

ако не си готов да я обичаш всеки миг,

на любовта със нея да прекрачиш прага,

без дъх останал... и без вик.

 

Недей сърцето ми да любиш,

ако не си готов за него да умреш,

в копнежите му ще се погубиш

и да искаш, не можеш да се спреш.

© Паула Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??