Apr 19, 2024, 1:52 AM

Ако обичаш… 

  Poetry » Love, Free verse
90 2 0


Ако обичаш и е споделено
чувстваш, че имаш всичко.
Ако обичаш и те обичат,
сякаш че летиш отвътре.
Ако обичаш и е споделено
знаеш всичко има смисъл.
Ако обичаш и те обичат,
луд си само като някои луди.
Ако обичаш и е споделено,
ще танцувате в светлината си.
Ако обичаш и те обичат,
ще преминете всяка стъпка.
Ако обичаш и е споделено,
ето, че докосвате небесата.
Ако обичаш и те обичат,
Вселената ще се отвори за вас!
Ако обичаш и е споделено,
една посока ще следвате.
Ако обичаш и те обичат,
резултатът е във всяка мечта!
Ако обичаш и е споделено,
устните ви ще бъдат въздух.
Ако обичаш и те обичат,
цветовете ви ще са по-ярки.
Ако обичаш и е споделено
огънят ви не ще изгасне!
Ако обичаш и те обичат,
пазете го в полет на птица.
Ако обичаш и е споделено,
слънцето дори ще се забави.
Ако обичаш и те обичат,
зората ще е вашето отново.
Ако обичаш и е споделено,
магията ще бъде в ръцете ви.
Ако обичаш и те обичат, 
нищо не ще ви сломи…

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??