Dec 20, 2011, 9:47 PM

Ако обичаш, ще простиш! 

  Poetry » Love
696 0 11

                           Ако обичаш, ще простиш!



 

Шанс ти дадох, може би пореден,

да спасим отново любовта.

И все си казвах, че ще е последен,

но предавам се и ще ти простя.



Така докрай ще ти прощавам,

а ти дори не ме цениш.

И отново се предавам,

защото ако обичаш, ще простиш.



Любовта прощава грешките, нали,

приема ги и ги поправя.

Макар всички грешки да прости,

тя трудно ги забравя.



Аз ще ти простя безкрайните лъжи,

ще забравя и тъгата - изгаряща отвъд.

Защото все пак те обичам, разбери,

макар ранена - не бих обърнала ти гръб!




© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??