Jan 24, 2007, 11:29 AM

Ако пораснат  

  Poetry
719 0 5
Ако пораснат мойте сокове
в зелена трева –
спомнете си –
тревата се храни само с душа,
телата за нея блюда са празни.

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??