Jan 9, 2010, 12:58 AM

Ако знам 

  Poetry
1069 0 4

Ако знам, че си опиянен от ром,
а аз съм пияната вишна,
че си паднал в капана, ако знам,
когато аз те дебна - влюбена и хищна...

Ако знам, че умираш от срам,
когато погледите ни се сблъскват,
че целия трепериш, ако знам,
а на мен краката ми се подкосяват...

Ако знам, че ще ме чакаш там,
където слънцето се скрива,
че ще ме обичаш, ако знам,
че ще ме пазиш и закриляш...

Ако знам, че ти си човекът, създаден
 да ме направи щастлива,
за любовта ми, ако знам, че си жаден,
че с мисълта за мен се будиш и заспиваш...

 

Ако знам...

© Надето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??