Aug 23, 2018, 8:00 PM  

Ол инклузив 

  Poetry » Humour
576 0 4

     „ALL  INCLUSIVE“

 

Мастичка блага на кристали

събужда спомени заспали,

когато  ментичка добавя

„облаче“ да си направя,

все ми е едно дали,

слънце грее, дъжд вали.

 

Под чардака със липата,

опнал съм си аз краката

на люлеещият стол,

а край мен мушици бол.

 

Бол са, щото съм на село,

заран буди ме петело.

Десет пъти кукурига,

че закуската пристига.

 

Сетне малко фитнес с кофите,

във градината с картофите,

после и на СПА отивам

патладжана да поливам.

 

Ей го на! Стана обяд,

с аперитивче за разяд,

под асмичката на сянка

и после...

една съчка дрямка.

 

Като стане икиндия

на прасето дам помия,

пък съпругата ми сладка

нарязала е веч` салатка.

 

А в гърнето къкри боба

с раздумка чак до късна доба

и съм братче по-щастлив

от на хотел  с „ОЛ ИНКЛУЗИВ“.

 

Авт. Весо: 27.07.2018г.

© Веселин Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??