May 24, 2017, 11:07 AM

Алегорично 

  Poetry » Love
549 1 8

 

от китката до рамото ми
дъхът ти преминава
по тялото ми
ръцете ти потрепват
от погледа ти
страните ми припламват
устните ти
лицето ми извайват

лоза
с трендафил се увила
той я кичи с обич
тя на него дава
и сила

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??