Jun 7, 2006, 9:10 PM

Алени очи... 

  Poetry
662 0 3
Със твоите лъжи
превърна очите ми в алени лилии.
Крсиви за гледане, но кървави...
Унищожени, самотни, влажни очи...
Казваше, че обичаш червеният цвят,
дано тогава моите алени очи ти харесат.
Сълзите си изплаках,
те свършиха, вече се обагриха в червено...
Но може и никога да не ги забележиш.
Аз за теб съм само спомен.
Поднасям ти в този час моите
унили, безжизнени алено очи...
с блясъка на алените лилии,
с които деляхме своите мечти...

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??