Позволих си и аз да напиша нещо по темата, но в стихотворна форма, надявам се да ви разсмее :D
Край фитнеса минавам днес
мъжкари, гледам, наредени,
пред тях се врътнах със финес,
а те пък жадно гледат в мене.
Ах, мускулите мале, мале
какви са яки и големи!
Навярно баници сте яли
или филии посолени
с пипер червен и свинска мас…
А мога ли да вляза аз
във фитнеса да потренирам?
Пред мене, без да разбера, видях -
вратата рязко се затвори,
един от тях със дрезгав глас
отвътре силно заговори:
“Прости, ‘ма хич не те видях,
къде си тръгнала, бе жено…?”
Замигах бързо, ококорих
очи големи във почуда
и в този миг си отговорих
какво е туй пред мене чудо.
Това са Алфа-та мъжкари,
пък може да са и Омега,
тез дето все се издокарват
със V-образни деколтета!
Мускулите им големи,
много боцка им брадата.
Със обноски занулени -
яко хлопа им дъската!
От такива "джентълмени"
бързо бягат ми краката!
© Ивелина Тодорова All rights reserved.
Те коментарите, нали си забелязал, че в повечето случаи, са като допълващо произведение 😁 😁