Apr 23, 2013, 8:51 PM

Ало, жена ми... 

  Poetry » Love
1044 0 4

        Ало, жена ми...

 


Нямам интерес да се ядосвам и днес, Ди.

Всичко в мен иска теб и знам, че обичаш това.

Ти си моята любов, която ме криви, като Ел Ес Ди,

та, не знам как успяваме да се караме за разни дребни неща.
Ало, жена ми, ще ни дават в турските сериали.

Нямам стотинки за цигари, но съм богаташче по душа.

В дрипите си покривам всички твои идеали,

един вид, Али-Ръза в напушен вариант.

Странни сме, но си пасваме идеално,

нестандартни сме, по всякакви стандарти.

Обичам те, всеки ден, като за първи път банално -

с теб съм по-добър човек и постоянно на пожар.

Личи ти, че съм влюбен в теб, от далече,

обожавам очите ми да виждат това.

Искам до теб да се унасям късно вечер

и да ме разсънваш, вместо кафе, на сутринта.

      

© Михаил Попов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Е...сигурно жена ти е трогната от тази ти ра`ота :D
  • Ало, келнер...
    Любовта дори е способна да роди измъчени рими, които вероятно се явяат черешката на изразяването и.
  • Голям пич, си Попов!
  • като рапърски текст ми прозвуча
Random works
: ??:??