Feb 1, 2011, 6:02 PM

Алпинист 

  Poetry » For kids
780 0 3

Много смело е момчето -

алпинист ще става.

Винаги с него е въжето,

цял ден го скатава.

 

Вижте, изкатери гардероба,

от пердето парашут направи.

Скочи и разсърди баба,

нейната кавга не ще забрави.

 

После по оградите високи

се изкачва до насита.

Нарани си ходилата боси,

как за помощ да попита?!

 

Този малък алпинист

само чака люта зима.

Да превземе връх скалист

и желание, и сили има.

 

Ето, че земята сняг покри,

веят вънка страшни хали.

Нашият герой се скри -

мама печката запали.

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря на всички за посещението и топлината!
  • Децата трябва да играят и да имат мечти... Техните мечти са най-чистите... Поздрав!
Random works
: ??:??