May 1, 2007, 10:56 AM

Аматьорско =) 

  Poetry
457 0 3
Дебилчо викат ми на мене
но геният във мен роден е
От умни мисли чак прелива
Главата ми идеално крива

От вкъщи аз избягах снощи
Не съм се спрял да тичам още
В 3 часа бях на километри
Но по-далече бях във 4.

© Азъ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??