Oct 8, 2014, 10:47 PM

Ангел 

  Poetry » Love
419 0 0

Разпери крилата си над мен

aнгел на цветята бели

Докосни устните ми горчиви,

покрити с морска сол

Изчисти  пяната от  дланите ми

Открадни бисери от раковините,

спящи синьо-зеления си сън

Искам да съм бяла като вълните

като самотата, като полетa на лебедите.

Подари ми рокля,  ушита от рози

Изплети ми легло от ябълков цвят

Отведи ме там, където в

огън и хлад ражда се зората

Отвъд морето, отвъд времето

ще пием вино в кристални чаши

Превърни ме в жена  на слънцето

в пролетна душа на цветята.

© Нимфаеа Алба All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??