Nov 20, 2012, 10:39 AM

Ангел 

  Poetry » Other
443 0 0

 

Във вярност ти се вричам.

Ще те подкрепям от тук до края на света.

Винаги ще те обичам.

Напук враждебната тълпа.

 

Когато сбъркаш пътя

и слънцето не виждаш от тъга,

ръката ти във тъмното ще водя,

с радост болката ще споделя.

 

Когато на върха се ти забравиш

и погледнеш със надменност на звездите,

ще те хвана, почнеш ли да падаш,

на заблудите ще залича следите.

 

Ще те поканя във невидима страна,

където любовта е нежна сила,

на сърцето ти ще дам моите крила -

лъчеструйна ангелска закрила.

 

© Антония Спирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??