Dec 10, 2005, 2:14 PM

Ангел на Смъртта 

  Poetry
844 0 4
Кървави очи - кървави сълзи,
бляскави снежинки, студени лъжи.
Болка, кратка, пронизваща, тиха,
виждаш ли - смъртта мене вика.

Паднал ангел, тъмен, черен,
сяка във нощта, огън на стуга верен.
Замръзнало сърце във камък се превръща,
болка, отново идва - червена, ме прегръща.

Черните крила, черни сълзи от леденото езеро,
малките души, черен хумор, горчиво весело.
Те никога не ще видят демоните и ангели вкопчили се в бой,
не никога не ще чуят силният вълчи вой.

Искам да живея там, където адът и раят се сливат в едно,
Там където болката е мит,a живота - плоско стъкло. силният, че
Виж мойте кървави сълзи,
небето сияе от ледени слънчеви лъчи.

Ето ги - гарваните на леда,
около мен свирепо кръжат,
искат да вземат моята душа,
усещам го идва - Ангелa на Смъртта.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Е виж, мога да кажа, че този ти стих е най-добрия и смислен, поне за мен е така.Харесва ми.
  • Браво!На мен много ми допадна!усеща се...хубаво е!
  • Хъбаво е!Браво!
  • На мен ми хареса ...може би със още малко старание в/у последния куплет ще стане още по-добро
Random works
: ??:??