Jul 8, 2014, 7:33 PM

Ангелите на земята 

  Poetry » Civilian
839 1 1

Децата са най-невинните създания,

ангели са те на тази земя.

Нямат мръсни подсъзнания,

като китайски порцелан е тяхната душа.

 

Да те лъжат в очите за тях е непривично,

умеят да обичат безкористно те.

Искат да са обичани, това е логично,

напълно се оставят в нашите ръце.

 

От обич са създадени и от обич имат нужда,

искат единствено само това.

Децата обичта във нас събуждат,

която запълва нашите сърца.

© Роза Лилиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубав стих, написан с много обич
    за децата, звучи много искренно, и съдържа
    красиво послание! Поздрави!
Random works
: ??:??