May 17, 2023, 9:53 AM

Ангелско послание 

  Poetry » Other
123 1 6
 

Всеки стих е написан с перце
израсло на ангел в крилата,
затова е частица небе
и докосва, докосва душата.

Той е връзка с ефира, с ефира,
с онзи Рай изгубен във времето -
Затова и път си намира
към сърцето, където сеят поетите.

Сеят думи родени в крилата
на ангелите с топли пера.
Сеят думи звънящи в душата
на слабите ни човешки тела...

29.01.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??