Dec 30, 2008, 6:53 PM

Ангелът на Люлин 

  Poetry » Other
539 0 4

(На Ангел Градев)


Ангеле, Ангеле,
моля се, Ангеле -
много години да бъдеш сред нас.

Жив да си, Ангеле!
Здрав да си, Ангеле!
Дълго да даваш на будните глас.

Нужен си, Ангеле,
Люлински ангеле.
Нашето слово е в твоята власт.

И неслучайно
си кръстен на ангела.
Моля се, Ангеле - Бди над нас!

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??