Apr 5, 2013, 9:37 AM  

Април 

  Poetry » Other
1317 1 5

Ще навлека дънки охлузени

или пък къса поличка...

Усмихната, с пъстроцветна блузка,

последен шанс да изглеждам момиче.

Ще вплета във косата си

мечтите от детството,

дето дремят отдавна в стария скрин.

Може би мъничко ще съм смешна,

но това ми пошепна в ухото Април.

Ще изтичам в ливадата

босонога и тръпнеща.

Ще целува очите ми вятърът мил.

„Ще разцъфне надеждата

в душата ти млада.”

Това ми пошепна в ухото Април.

© Юлия Барашка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??