Dec 20, 2007, 8:40 PM

Арфа 

  Poetry » Love
1322 0 4
Най-красива си сред всички -
като арфа грациозна
с тъй нежни женствени извивки,
гласът ти е музика съдбовна.

Ела до мен да те обгърна,
струните ти нежни да погаля,
нежна музика да звънне,
да ни носи тихо към безкрая.

Най-добре знам как се свири
на гладките ти фини струни.
Аз търсех тебе от години.
Мечтах за огън помежду ни.

Вулкан от нежност вътре ми гори,
ела до мен с коси развени,
с устни влажни огън потуши,
с ръце бавно разпилей ме.

Ще те прегърна и целуна -
устни жарки да те сгреят,
с топлина ще те погаля,
пред теб звездите ще бледнеят!

Ела сега, тук съм аз,
не чакай чак до утре.
Ела при мен в този час -
мечтите да се сбъднат.

Ако много ти се чака,
търси ме после в нощното небе.
Вечен на света е само мрака
но ние, хората, не сме.

© Румен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??