Събирам си трошици радост късна,
в нощта, порозовяла от екстаз,
минутите узрели си откъсвам
с черешов вкус и сладост в пласт след пласт.
Живея и обичам, без да спирам
и вдишвам аромата на живот,
и малки чудеса навред намирам
под Божия любящ небесен свод.
© Милена Френкева All rights reserved.